Crisisprogramma, KTP De Kier, ambulante drugzorg Kortrijk 

Adres

Minister vanden Peereboomlaan 86-88
8500 Kortrijk 


Met openbaar vervoer 

(5 min. loopafstand van station Kortrijk)

Voorkant Station: 

U staat met uw rug naar de spoorweg. U gaat naar links naar het Conservatoriumplein. U gaat door de viaduct onder de spoorweg. Aan het rond punt, gaat u naar rechts. U bent in de Minister vanden Peereboomlaan. 

Achterkant Station:

U bent in de Pieter Tacklaan. U staat met uw rug naar de spoorweg. U gaat naar rechts. Aan het rond punt gaat u rechtdoor. U bent in de Minister vanden Peereboomlaan.


Ambulante drugzorg Ieper 

Adres

Oude Houtmarktstraat 11
8900 Ieper
(binnenkort verhuis naar Sint-Jacobsstraat 22 , 8900 Ieper)

Met openbaar vervoer

(15 minuten loopafstand vanaf station Ieper) 

U staat aan de voorkant van het station, met uw rug naar het station. Ga naar links naar de Maarschalk Fochlaan/de N37b. U gaat naar rechts naar de Stationsstraat. Dan gaat u naar links naar de Tempelstraat. U gaat naar rechts naar de Boterstraat. Ga naar links naar de Coomansstraat. U gaat naar rechts naar het Sint-Maartensplein. Vervolgens gaat u naar rechts naar de Janseniusstraat. U gaat naar links naar de Diksmuidestraat/de N379. Dan gaat u naar rechts naar de Oude Houtmarktstraat. U vindt ons centrum op uw linkerzijde.


Ambulante drugzorg Menen

Adres

Koningstraat 32
8930 Menen 

Met openbaar vervoer

(8 minuten loopafstand vanaf station Menen)

U neemt de straat recht voor het station (Stationsstraat). U loopt deze straat door tot u op een T uitkomt (Koningstraat). U gaat hier naar links en vindt ons in nummer 32.


Ambulante drugzorg Waregem 

Adres

Zuiderlaan 42
8790 Waregem  

Met openbaar vervoer

(20 minuten loopafstand vanaf station Waregem)

U staat aan de voorkant van het station met uw rug naar het station. U gaat naar rechts op de Noorderlaan/de R35, richting de Olmstraat. Sla linksaf naar de Westerlaan/de R35. Ga rechtdoor over 2 rotondes. Net na de tweede rotonde, aan uw rechterzijde vindt u ons centrum op nummer 42.


Ambulante drugzorg Roeselare 

Adres

Jules Lagaelaan 20
8800 Roeselare 

Met openbaar vervoer

(2 minuten loopafstand vanaf station Roeselare)

U staat aan de achterkant van het station met uw rug naar het station. Ga naar rechts en steekt het kruispunt over. U loopt rechtdoor de Jules Lagaelaan in. Aan de linkerzijde vindt u ons centrum op nummer 20.


Ambulante drugzorg Torhout

Adres

Langepijpestraat 53 A
8820 Torhout 

Met openbaar vervoer

(11 minuten vanaf station Torhout)

U komt uit het station op de Viaductstraat en loopt de  Stationsstraat in. Sla rechtsaf naar het Conscienceplein. U vervolgt uw weg in de Spinneschoolstraat. Sla linksaf naar de Beerstraat. Sla rechtsaf om op de Beerstraat te blijven. Sla linksaf in de Oostendestraat. U blijft de Oostendestraat volgen. Sla linksaf naar de Langepijpestraat. U vindt ons op uw rechterzijde.