Crisisprogramma, KTP De Kier, ambulante drugzorg Kortrijk 

Adres

Minister vanden Peereboomlaan 86-88
8500 Kortrijk 

Met openbaar vervoer 

(5 minuten loopafstand van station Kortrijk)

Voorkant Station: 

U staat met uw rug naar de spoorweg. U gaat naar links naar het Conservatoriumplein. U gaat door de viaduct onder de spoorweg. Aan het rond punt, gaat u naar rechts. U bent in de Minister vanden Peereboomlaan. 

Achterkant Station:

U bent in de Pieter Tacklaan. U staat met uw rug naar de spoorweg. U gaat naar rechts. Aan het rond punt gaat u rechtdoor. U bent in de Minister vanden Peereboomlaan.


Ambulante drugzorg Ieper 

Adres

Sint-Jacobsstraat 22
8900 Ieper

Met openbaar vervoer

(13 minuten loopafstand van station Ieper)

U neemt de straat recht voor het station, de Stationsstraat. U slaat linksaf de Tempelstraat in. U gaat naar rechts de Boterstraat in en volgt deze straat tot aan de Grote Markt. U loopt rechtdoor over de Grote Markt. U slaat rechtsaf naar de Sint-Jacobsstraat. U vindt ons centrum op uw rechterzijde. 


Ambulante drugzorg Menen

Adres

Koningstraat 32
8930 Menen 

Met openbaar vervoer

(8 minuten loopafstand vanaf station Menen)

U neemt de straat recht voor het station (Stationsstraat). U loopt deze straat door tot u op een T uitkomt (Koningstraat). U gaat hier naar links en vindt ons in nummer 32.


Ambulante drugzorg Waregem 

Adres

Zuiderlaan 42
8790 Waregem  

Met openbaar vervoer

(20 minuten loopafstand vanaf station Waregem)

U staat aan de voorkant van het station met uw rug naar het station. U gaat naar rechts op de Noorderlaan/de R35, richting de Olmstraat. Sla linksaf naar de Westerlaan/de R35. Ga rechtdoor over 2 rotondes. Net na de tweede rotonde, aan uw rechterzijde vindt u ons centrum op nummer 42.


Ambulante drugzorg Roeselare + MSOK Roeselare

Adres

Hugo Verrieststraat 4
8800 Roeselare 

Met openbaar vervoer

(5 minuten loopafstand vanaf station Roeselare)

U staat aan de achterkant van het station met uw rug naar het station. Ga naar links de Hendrik Consciencestraat in. Daarna rechtsaf naar de Jan Mahieustraat, je weg vervolgen in de Hugo Verrieststraat. Je vindt je bestemming rechts. 


Ambulante drugzorg Torhout

Adres

Langepijpestraat 53 A
8820 Torhout 

Met openbaar vervoer

(11 minuten vanaf station Torhout)

U komt uit het station op de Viaductstraat en loopt de  Stationsstraat in. Sla rechtsaf naar het Conscienceplein. U vervolgt uw weg in de Spinneschoolstraat. Sla linksaf naar de Beerstraat. Sla rechtsaf om op de Beerstraat te blijven. Sla linksaf in de Oostendestraat. U blijft de Oostendestraat volgen. Sla linksaf naar de Langepijpestraat. U vindt ons op uw rechterzijde. Klachten?

Bij klachten kan er steeds contact genomen worden met de externe ombudsdienst van het GGZ. 

Contactgegevens: Helene Cambien, 0490/41.93.01

                                helene.cambien@oogg.be