KOMPAS AAN HUIS (KAH)

WAT

Kompas Aan Huis (KAH) wordt aangeboden aan gezinnen/context in crisis met een minderjarige (tot 18 jaar) die (vermoedelijk) drugs gebruikt. Hun werkgebied is provincie West-Vlaanderen.

AANBOD

Crisisinterventie

  • Een mobiele interventie waarbij de crisis en het gebruik wordt ingeschat. Het is een korte intensieve vorm van psychosociale hulp (max. 3 tot 5 dagen) die op werkdagen binnen de 24 uur kan opstarten. Aanmeldingen via crisismeldpunt of drughulpverlening. Hun doelstelling is het inschatten van gebruik en waar nodig veiligheid installeren en toeleiding naar gepaste hulp.

Crisisbegeleiding

  • Is een aanklampende mobiele module die beperkt is van tijd (max. 6 weken). Deze begeleiding is zeer internsief en start op werkdagen binnen de 24 uur op.
    Hun doelstellingen zijn het aanpakken van de crisis (stabiliseren, rust brengen, veiligheid verzekeren,…) en het ombuigen van de crisis naar start voor positieve verandering.

CONTACT

Kompas Aan Huis is telefonisch bereikbaar op 0474/26.09.74 of via kompasaanhuis@kompasvzw.be of via webformulier: CONTACT